Jävla stressad idag!

 

Jag hatar att känna mig stressad, eller rättare sagt, jag hatar att jag tillåter min hjärna att få fullt utrymme att kasta en massa dumma tankar omkring sig. Lätt att känna sig som ett offer – vilket jag gör just nu. Ska försöka ta mig ur detta.

Varför är jag då stressad? Tja, kan ju bero på att jag försöker få till min CV – som just nu känns cirka fyra kilometer lång. Jag kommer att bli arbetslös – igen – fjärde oktober. Det är då Migrationsverket har bestämt sig för att jag inte är önskvärd längre och kastar ut mig. Och jag är inte bitter! Ha, ha…det är jag faktiskt inte. Det ska bli skönt att slippa detta galna ställe.

Håller på att skriva CV, söka nytt jobb, ta reda på vad jag vill och önskar. Vill inte byta jobb fler gånger nu och hoppas på att kunna hitta ”det där” jobbet. Jobbet där jag kan stanna så länge JAG VILL…typ till pensionen. Det hade varit underbart!

 

Jag åkte hemifrån under midsommarhelgen för att kunna andas en stund.

Vilken underbar vy

 

Vatten är definitivt läkande

 

Ester badade i det iskalla vattnet. Hon var som en liten utter. Ville inte lämna vattnet och komma upp trots att hon skakade av köld. Som sagt – hon är som ett barn.

 

De här fantastiska varelserna lyckades jag fånga på bild. Små sländor som surrade runt oss. Som tagna ur en saga.

 

Men tyvärr..så fort jag kom hem kom stressen smygande.

Sovit dåligt inatt – det snurrar för mycket i huvudet – och nu ska jag försöka få till allt. Har ett möte med Trygghetsstiftelsen i eftermiddag. Och ett med coachen imorgon.

Har upptäckt att jag faktiskt mår dåligt när jag är hemma. Spännande! Är det stressen, trivs jag inte längre i mitt eget hem, är det för mycket rent allmänt? Jag vet inte! Störigt.

Var tvungen att sätta mig ner och skriva i bloggen för att kunna sortera.

Och nu ringde Försäkringskassan och undrade varför jag inte skickat in mitt läkarintyg…Jag var sjukskriven i mars månad!! Där går det fan inte fort…

 

 

Lämna ett svar