Som det kliar i mina fingrar…

Nya färger och dofter

Igår hämtade jag två paket från posten. Ett från USA och ett från UK. Blev väldigt förvånad att de kom samtidigt – faktiskt på dagen.

Innehållande massor av färger och doftoljor. Och en massa andra härliga saker.

En låda med godsaker

Tyvärr är det ”däröver” jag hittar de finaste produkter man kan tänka sig till min tvåltillverkning. Men…doftar det, så kostar det!

Från USA får jag de mest underbara dofter…blir helt lycklig när jag tänker på det. Riktigt synd att det inte finns doftlänkar…Hela jag vill bara rusa till köket och skapa tvålar hela dagarna. Tyvärr har jag liite annat att göra. Som att jobba till exempel. Vem har tid till det?

Ska ge mig iväg en runda nu men jag har självklart förberett för att kunna göra tvål när jag kommer hem…Tjohoo =)

Jasmintvål

 

Lämna ett svar