En trött själ

Idag är min själ trött.

Då hjälper inte tolv timmars sömn – det finns ingen sömn som kan göra min själ pigg. Den är gammal och trött. Och det är nu som tankar kommer som gör allt jobbigt. Det går liksom inte att stoppa dem. Förmodligen för att jag är trött. Dem får komma bäst dem vill – och under tiden städar jag. Det är sant! Jag städar alltid när jag behöver rensa mitt inre.

Tio timmar senare! Sitter och pustar ut. Lite svettig och ganska trött men väldigt nöjd. Idag har jag rensat ut i skåp och garderober. Kära nån, vad mycket saker man har. Fattar inte hur man kan samla på sig så mycket skräp. Har kastat hur mycket som helst. Och hittat saker som jag inte ens visste att jag hade.

Under kvällen har moln rullat in och det är äntligen lite svalare. Som jag längtar efter regn. Men det lär nog vänta på sig.

Nu ska jag försöka sova lite. God natt!

  1. Det ska komma några droppar regn imorgon……och det känns alltid bra när man städat, både inne och i det inre.

Lämna ett svar