Nytt skapande – igen!

Jag blir lite arg på mig själv. Har skapat denna fina blogg men är usel på att uppdatera. Det händer hela tiden nya saker i mitt liv – även om jag för det mesta tycker att det står rätt stilla.

Ska försöka förklara mitt nya intresse – acrylic pour. Finns det ett bra svenskt ord, berätta gärna för mig. Typ; akrylfärgshäll (står så när man översätter via Google) – nej, tror inte det!

Som vanligt har jag suttit timmar och tittat på Youtube och en dag ramlade jag över detta ämne. Och blev helt tagen. Jag har alltid velat måla men efter en traumatisk upplevelse way back hos en frigid akvarellmålande lärare slutade min bana som firad konstnär abrupt. Jag tror han var avundsjuk på min stora talang…eller kanske inte.

Om det är något jag kan är det färger. Och jag älskar det. Så varför inte ge sig i kast med acrylic pour. Och som jag har kastat mig…

Och här är resultatet så här långt:

Lämna ett svar