Saknad…

Vaknade idag (Tacksam) pink-heart-clipart1.png

Man skulle kunna tro att jag försvunnit från jordens yta med min tystnad…men det har jag inte.Vår i kolonin

Min tystnad och frånvaro beror på…ja, egentligen ingenting. Ibland vill man inte, orkar inte, kan inte. Men jag saknar alltid mitt skrivande. För att kunna samla och sortera måste jag skriva ner saker. I min kalender, i datorn, i mobilen, på en papperslapp. Kvittar var, bara det kommer ner. Har blivit mer glömsk med tiden. Måste bero på att jag har levt länge och inte har plats med mer i hjärnan. Kom inte ens ihåg hur jag hittade min blogg…Tack gode gud för Google!

När jag öppnade upp bloggen såg hur många vackra bilder jag samlat på mig och förstod att jag är en glad skit med ett tungt bagage. Bilderna är färgstarka och fulla av kärlek. Jag delar med mig av några av dem finaste.

Vad har hänt i mitt liv? Först tänkte jag: Inte mycket! Sen bläddrade jag igenom mina foto i mobilen och det stämde inte alls. Det har hänt hur mycket som helst. Stora och små saker. Glada och mindre glada saker. Livet, helt enkelt. Jag har övat mig på att flyta med. Som någon klok person sa: ”Vi måste lära oss att släppa årorna och flyta med i stället för att försöka ro mot strömmen”. Kan det ha varit Buddha?


Free download Flower Wallpapers, Beautiful flower wallpapers, Flower wallpaper for apple, flower wallpaper for pc5

 

Jobbat och försökt att klara av mitt tokiga schema på ”Verket”- har nog skrivit om det tidigare. Idag har jag fått ett betydligt lättare schema med fler nattpass och längre ledighet. Jag är glad och nöjd!

Det har också varit en del dramatik med dödsfall och medföljande begravning, akuta sjukdomar och sjukhusbesök.

Just nu sitter jag med en bomullstuss och en massa gult kladd i örat. Har öroninflammation och efter en del turer på sjukhuset fick jag medicin och den är alldeles gul. Tror det går att färga tyger med den. Vem har öroninflammation nu för tiden? Trodde den var utrotat, tillsammans med spanska sjukan och digerdöden!!

Har jag pysslat? Jajemen…MASSOR! Kommer att återkomma till detta. Ville bara skriva idag och visa att jag lever. Om du läser, skriv gärna till mig. Jag lovar att svara…

MASSOR AV KÄRLEK

il_340x270.532736909_eggt (340x270)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar