En helt vanligt person igen…

 

När jag vaknade i morse (tacksam!) var jag ganska snurrig. img-thing

Efter en orolig natt med mycket tankar och tandvärk (min kropp uppfinner gärna smärta när jag är stressad) känner jag mig ganska flytande. Trots min två koppar kaffe klarnar inte hjärnan…

BeThankfulCarvedPumpkinWhiteIgår fick jag det där samtalet som man gärna vill ha. Proffice ringer och säger att jag fått jobbet…Och jag kände ingenting. Kom självklart senare. Jag är plötsligt en helt vanlig person med jobb igen…Egentligen är jag väldigt glad men det känns som om jag är lite seg i starten…Eller är det den där skeptikern som sitter på axeln och muttrar; ”Ja, ja…vi får väl se!”

Ska snart cykla iväg på ett informationsmöte på Migrationsverket och efter det kanske jag fattar…=). Jag hoppas på att jag landar och känner mig trygg igen…

2dkua5B2dkua5B2dkua5B

 

Har precis kommit tillbaks från Migrationsverket och känner mig riktigt glad. Det kändes bra att få komma dit och träffa dem andra som också ska jobba där. Det verkar också som om jag får som jag vill – det blir kväll- och nattjobb. Har ingen erfarenhet av skiftjobb men det verkar bra så här långt.

Börjar redan på måndag…=)…som det kan bli!

nicole-katano-live-laugh-love-sunflower

 

 

Lämna ett svar