Rakt in i dimman…

Vaknade i en bubbla av trötthet och en öm kropp. Tröttheten är betalningen för en fullspäckad gårdag med anställningsintervju och yoga och ett flertal cykeltur i antingen full motvind – tur man har starka ben.

När jag la mig igår var jag riktigt slut och somnade snabbt. Ofta ligger jag länge och spelar Wordfued…avkopplande och sövande. Men inte igår…

Funderar på vad som komma skall. Om jag får jobbet, kommer jag att orka, kommer jag att klara av det?

Jag träffade en mycket trevlig kvinna på Proffice igår som gjorde intervjun. Blev lite förvånad över att intervjun var så gedigen – det tog gott och väl en timme. Hon hade ett strikt schema att gå efter och tiden var knapp. Migrationsverket ska anställa 75(!) assistenter och hur många som dem hittat vet jag inte. Jag gjorde bra ifrån mig – kan inte vara mer nöjd – och jag blev inte avskräckt. Det känns som ett jobb som jag skulle gilla även om lönen var betydligt mindre än jag hade sist. Allt är bättre än att gå på A-kassa. Ja, ja…vi får se.free-download-cute-red-panda-sleeping-wallpaper-hd-6442-full

Tankarna rör sig sakta och jag också. Är mindre öm i ryggslutet för tillfället men som vanligt stökar bröstryggen. Den gör alltid ont. Det tar inte många minuter framför datorn innan den börjar svida och värka.

Bestämde mig precis för att det får bli en Tramadol-dag. Rakt in i dimman…

Lämna ett svar