Tankar över en yoghurt…

 

 

1315257089_FlowerIdag är det ganska tyst i mitt huvud trots att dagen varit ganska turbulent.

Självklart gör tabletterna sitt men det är mer än det. Sitter här med min yoghurt, smakar och lyssnar inåt och det är stiltje…inte riktigt tyst men ett lugnt susande…lite som en mild tinnitus =).

Har stora problem med ryggen – den värker och molar – men det rör mig liksom inte. Det är en ganska behaglig känsla men samtidigt känns det lite farligt. Som om något ligger och väntar…bidar sin tid. Inbillning? Inte vet jag…kan bara konstatera känslan.

Försöker, som alltid, leta upp vackra bilder till inlägget jag skriver men inte ens det klarar jag av. Det får bli en blomma…Jag tycker om att fylla bloggen med bilder – gärna något som associerar till inlägget…

Egentligen är detta ett rätt tråkigt inlägg men samtidigt som jag skriver det hör jag mig själv säga: ”Man får lov att vara tråkig ibland.” Det är så jag vill att det ska vara…Jag vill bara sitta och låta fingrarna röra sig över tangentbordet och studera vad som händer.

Jag borde nog vara lite nervös och ha lite svårt att sova i natt. Blev uppringd i förmiddags och fick veta att jag har en intervju inbokad imorgon för ett jobb jag sökt på Migrationsverket. Men det är jag inte. Tänker att jag är den jag är och att jag skall vara ärlig med vem jag är – ska vara öppen med hur jag mår och vad jag behöver för att kunna göra ett bra jobb. Sen får vi väl se om dem har ett öppet sinne…

nature_flower_garden_wild_pink_lily_lotus_image_gallery

 

 

 

Lämna ett svar