Lugn och ro…

Jag vaknade idag med ett underbart lugnt sinne…Och kom att tänka på hur det var förr. Hur mina tankar kunde fara runt som i ett pingpongspel…Ångesten kunde riva och slita i kroppen…utan att jag förstod vad som hände.

Free%20Vector%20Tortoise%20Scared246

Gick omkring med ångest och oro i magen i många år och det blev en vana. Att alltid ha fjärilar i magen och en konstant beredskap för vad som eventuellt kunde komma…DET tar energi.

Kan inte komma ihåg överhuvudtaget att jag hade lugn och ro någonsin. Visste inte att det kunde vara annorlunda. Jag blir uppriktigt glad när jag läser om det som skrivs i tidningar, bloggar, Facebook, om vår psykiska ohälsa…Att man tar fram detta förbjudna och gömda ämne och lägger upp det på bordet. Med tanke på hur många som lider av (inte fan njuter vi) just detta, är det på tiden att man pratar om det. Jag upplever att våra unga idag är så mycket modigare och mer öppna om sitt dåliga mående, än jag var i ung ålder. Mitt hjärta blir varmt!

Idag, efter många timmars terapi och med hjälp av väl anpassad medicin, är jag så gott som fri från ångesten och känslan av att himlen ska ramla ner. Rätt skönt kan jag säga…Och det viktigaste av allt är att jag lärt mig att jag duger ändå. Är ändå samma…

  • unika
  • hjärtevarma
  • känsliga
  • lättrörda
  • osäkra
  • glada
  • ledsna
  • spralliga
  • underbara Tamara 

Bara lite mer riktig och sann…

zenstones

 

 

 

 

Lämna ett svar